Deuren

Reactie van Dhr.  Vermeer:

Ik kan kort zijn over Ben Schilderwerken: een heel professioneel bedrijf dat meedenkt met de klant, eventuele problemen (zelfs ontstaan door anderen!) snel oplost en -het belangrijkste- een passie heeft voor het schildersvak om een perfect eindresultaat neer te zetten! De eigenaar (Ben el Madani) benaderde mij n.a.v. onze opdracht op Werkspot voor het schilderen van onze Bruynzeel binnendeur.

Met een hele scherpe prijs, maar vooral ook met zijn enthousiasme overtuigde hij ons telefonisch snel dat hij degene was die onze binnendeur ging verven. Eenmaal op locatie bleek niets minder waar te zijn. Ben praat veel, maar hij legt dan ook alles uit wat er gebeurt en wat hij als opdrachtnemer tegenkomt en beantwoord alle vragen die je als opdrachtgever hebt heel duidelijk. Hij zorgt er echt voor dat je enthousiast wordt over zijn bedrijf. Tijdens het lakken, schuren en verven heeft hij alle oneffenheden onzichtbaar gemaakt en de deur zó geverfd dat het lijkt alsof hij gespoten is. Superstrak dus!

Hij heeft zelfs de kit hersteld die door de glaszetter niet helemaal netjes was aangebracht. Een klus die alleen door een echt vakman perfect uitgevoerd kon worden, en dat is Ben zeker weten! Ben, hartstikke bedankt voor het mooie schilderwerk, wij zijn er erg blij mee en laten een volgende schilderklus zo weer door jouw bedrijf uitvoeren!! Een echte aanrader!